CIE Jobs

 

A  Culinary Institute of Europe egy két féléves, nemzetközi színvonalú gasztronómiai képzést kínáló magániskola.

Ennek munkaközvetítéssel foglalkozó részlege a CIE Jobs, melynek alapítását több dolog inspirálta és hívta életre:  

Egyrészt saját személyes tapasztalataink, másrészt diákjaink karrier útjának figyelemmel kísérése és támogatása.

Mind munkaadói oldalról nehéz a megfelelő személyzet megtalálása, mind munkavállalóként nehéz olyan munkahelyet találni, ahol hosszútávon anyagi és erkölcsi megbecsülésre és szakmai fejlődésre találhatsz.

    Célunk, hogy független közvetítőként összekössük azokat az elkötelezett, magasan képzett, fejlődésre nyitott munkavállalókat és az őket alkalmazni kívánó prémium kategóriás hazai és nemzetközi vendéglátóipari egységeket.   

Munkavállalóknak

Segítünk megtalálni igényednek, képzettségednek és személyiségednek megfelelő munkahelyet.

Támogatunk egészen a kezdeti lépésektől, legyen szó hazai vagy külföldi munkavállalásról.

Kizárólag prémium kategóriás éttermekkel állunk kapcsolatban.

Összetett kiválasztási folyamatunk lehetővé teszi, hogy személyre szabottan, a Te adottságaidnak, igényednek megfelelő munkahelyre közvetítsünk ki.

A szakma tanulható, a hozzáállás nem. Amennyiben lelkes és elkötelezett vagy a gasztro karrier irányába, nálunk lehetőséged nyílik tudásod bővítésére is, melyet később partnereinknél gyakorlatban is kamatoztathatsz.

Ha már régóta gondokozol külföldi karrierben, de nem tudtad, hogy tedd meg az első lépéseket, nálunk biztonságban érezheted magad.

Teljes körű tanácsadást és segítséget nyújtunk, hiszen tudjuk, mennyi kihívás elé állíthat egy ilyen váltás.

  NINCS MIT VESZÍTENED, JELENTKEZZ MÉG MA!  

Munkaadóknak:

Étterem tulajdonosként jelenleg az egyik legnagyobb kihívás a megfelelő személyzet megtalálása. Ebben kívánunk segítséget nyújtani. Célunk, hogy hosszútávú, mindkét fél számára  előnyös együttműködéseket hívjunk életre.

Várjuk olyan partnerek jelentkezését, akikkel mind szakmailag mind emberileg értékközösséget tudunk vállalni.

Komplex kiválasztási folyamatunk során teszteljük - és igény esetén fejlesztjük - a jelentkezők szakmai kompetenciáit, nyelvtudását, valamint összetett munkahelyi személyiségteszttel mérjük fel a jelentkezők és munkaadók számára legmegfelelőbb közvetítési párosítást.

“Régóta terveztem karrierváltást és mindig is érdekelt a gasztronómia világa, de magamtól nem tudtam, hogy hogy induljak el ezen az úton. A Culinary Institute of Europe végigkísért és támogatott ebben."

— Zsófi, szakács